Nieuwsberichten

Feestelijke opening kinderopvanglocatie

De opening van de locatie van kinderopvanglocatie van Vandaag bij basisschool De Twirre is een feit. Samen de schouders eronder voor een doorgaande lijn in ontwikkeling en onderwijs als bernemienskip voor alle kinderen in Eastermar e.o.!

Kunst op school

Op onze school hebben we een aanbod van diverse kunstvakdocenten. Op dit moment zijn de kinderen creatief bezig in groep 6.

Open dag

OPEN DAG 13 maart 2024 van 16.30 – 18.00 uur op Bernemienskip de Twirre. We gaan ons richten op techniek, maar het thema is nog een verrassing. Iedereen is van harte welkom! Dit ‘open school-moment’  is voor alle belangstellenden: kinderen, ouders, pakes en beppes, verdere familie en de oppas.   Dit moment is ook voor nieuwe ouders, u bent ook van harte welkom een kijkje te komen nemen. Mocht u liever op een ander moment een kennismakingsgesprek en/of rondleiding willen, dan kunt u altijd contact opnemen met de directeur, Margriet Mulder (tel: 0512-471419 of via m.mulder@stichtingoarsprong.nl). Vriendelijke groeten, Team ‘de Twirre’