Groepen

 

Groep 3

Techniek

Groep 3 is met verschillende vormen van techniek in circuitvorm bezig geweest. Sommige dingen waren best moeilijk en andere dingen weer heel makkelijk. De kinderen waren heel enthousiast! Meer foto’s in het fotoalbum.

Gymles

Dit schooljaar hebben we op woensdag een drietal Cios studenten die de gymles verzorgen. Daar zijn we heel blij mee! Nu komen de kinderen in aanraking met oefenvormen die wij als leerkracht nooit alleen kunnen bieden! Kijk voor meer foto’s in het fotoalbum.

 

Reptielen:

groep 3/4 heeft bezoek gehad van Repticura. Zij brachten een groot aantal bijzondere dieren mee. Ze vertelden over elk dier enkele bijzonderheden. De kinderen mochten - als ze wilden - de dieren aaien. De volgende dieren hebben ze gezien: rattenslang, python, baardagaam, luipaardgekko, tijgerpython, vogelspin, sissende kakkerlak, groene kever, miljoenpoot en agaatslak. Voor meer foto’s kunt u in het fotoalbum kijken.

Het was een leuke en leerzame middag!


 

 

 

Feestelijke opening 2019

De kinderen van de groepen 1 t/m 4 zijn hebben na de kerstvakantie een feestelijke opening gehad met confectie en slagroomsoesjes(oliebollen)

Met Davinci werken we over polen en planeten, de kinderen hebben o.a. een raket en een wereldbol gemaakt.

We zijn nu begonnen met huisdieren en reptielen.

Met veilig leren lezen hebben we de laatste letters aangeleerd.

 

 

We zijn op dit moment volop bezig met het Sinterklaasfeest. Op woensdag komt Sinterklaas om kwart voor elf tot kwart over elf in de klas. Er zijn kinderen die een liedje voor de Sint zingen, er worden dansjes gedaan en we maken natuurlijk tekeningen voor de Sint. We hopen op een geslaagde dag.