Groepen


Groep 1b-2b

 Deze week begint de lente en dat vieren we met een nieuw thema. Wat dat is, houden we nog even onder de pet, maar het wordt gezellig en vooral heel lekker.

Maar nog even terugkijken op het muziek thema. Wat hebben we daar met veel plezier aan gewerkt. Weet je, dat je met glazen, gevuld met water, een leuk muziek instrument kunt maken, een heus water orgel? Dat je met elastiekjes om een houten bakje een gitaar kunt nadoen en dan zie je dat geluid trilling is van lucht.

We waren echte fanfare en zijn zelfs de straat opgegaan om de buurt te verrassen met onze muziek en als  pauze konden we even spelen in de speeltuin, En dat was fijn, want op het plein kon dit niet, want dat was overstroomd ( en dan te bedenken dat we een paar weken daarvoor bij 18 graden camping "De Twirre" bouwden op het plein). Het muziek project hebben afgesloten met een super disco in het speellokaal op de open dag. 

Verder vinden we het fijn dat Ylva Offringa ons nieuwe klasgenoot is en dat Idske Posthumus af en toe een kijkje komt nemen. Het wordt vast gezellig met jullie erbij.

Dus lente kom maar op wij hebben d'r zin in.